Gabes08 kérdése:
Üdv! Van egy Intel Core i3-550 processzor két processzormaggal, integrált 2 csatornás memóriavezérlővel, valamint integrált grafikus gyorsítóval, dobozzal hűtővel, még egy év garanciával. Van valami ötlete valakinek hova tudom beadni vagy eladni?
Figyelt kérdés
Akármilyen oldalra kirakom semmi nem történik, pedig nagyon jó processzor, a mostani 40-50 ezer forintos intel procik teljesítményével rendelkezik, és csak 15 ezer forintot kérek érte, csere is érdekel. Ha valaki tud üzletet ahol beveszik vagy van számítógépekkel foglalkozó ismerőse, az lehet tudna nekem segíteni :)2013. nov. 4. 19:52
1/4 anonim válasza:
az azért kicsit túlzás, hogy pl egy i5-3570 teljesítménnyel rendelkezik. Lehet azért nem kelt el, mert ezt odaírtad.
2/4 A kérdező kommentje:
csak nézd egy olcsóbb i5 vagy az i3 végén járó procik sebességét és támogatásait. persze nem mindegy melyik generáció, az újabbaknak legtöbbször csak a foglalata más, nem sokkal jobb. annyival nem jobb, hogy leelőzze ennek a jó tulajdonságait. próbáltam már párat :)
2013. nov. 4. 19:58
3/4 anonim válasza:
15 ezerért jóhogy nem adod el.i7 920at kapsz annyiért, ami földbe döngöli az i3at.
4/4 BM-Striker válasza:
A Clarksdale és Sandy Bridge között azért látható kölönbség van......
Ugyanolyan órejelen gyengébb és többet fogyaszt.
At i5-750 volt 40 amikor ezt még árulták
És itt van egy mostani 40-50 köröli processzorral összehasonlítva.
Ezek a processzorok 10-ért mennek használtan, mivel
1. i5-ökkel,és i7-ekkel ellentézben men keresettek
2. Az 1156-os platform 2 évig volt csak jelen piacon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!