Számítógép konfigurációhoz tanácsok, de leginkább konkrét konfigurációk érdekelnének! Tudom hogy sok ilyen kérdés van már az oldalon, ellenben nekem konkrét kikötéseim lennének. Tehát mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Hello!Most Karácsonyra új géppel lepném meg magam, de már egy ideje nézegetem az összeállításokat, s mégse tudok dűlőre jutni.Nos, maximum 175 ezer forintot szánnék rá.
A gépet legfőképp grafikai programok futtatására tervezem (Sony Vegas,Autodesk Maya,After Effects), de játékra se legyen utolsó.
Feltételek:(Csak irányelv, de ha tudtok jobbat szívesen elfogadom)
-Intel core i5 (Lehetőleg 3.generációs, 3Ghz felett)
-Erős videókártya (max 30-35 ezer forintig)
-8GB RAM
Optikai meghajtó, egér billentyűzet,monitor nem kell.
Itt van egy konfiguráció, amit én állítottam össze.Mi a véleményetek?
2013. nov. 4. 19:02
1/2 anonim válasza:
Z-s alaplapba az i5 3470K való, mivel a Z tuning lap, az i5 K nélkül pedig szorzózáras, ami nem túl szerencsés húzás szempontjából.
2/2 anonim válasza:
Nem jó, egy 7770-el játékokra nem lesz alkalmas, legalábbis nagyon nagy vga limited lesz. Z77-es lap felesleges, H77-es kell neked. VGA-ra meg tényleg többet kell költened, minimum egy 7850.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!