Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy laptopnal nem mindegy...

Serenity-cica kérdése:

Egy laptopnal nem mindegy hogy nyomod a bekapcsolo gombot ahhoz, hogy elinduljon?

Figyelt kérdés
volt egy hp dv 9000 tipusu laptopom. kb. 1 even at a kovetkezo "hibajelensege" volt tapasztalhato: nekem barhol, barmikor elindult elsore, de ha a parom probalta bekapcsolni, soha nem kapcsolt be. ha fel oran at probalkozott, akkor sem. aztan nekem elsore elindult. es ez egy even keresztul igy ment. mar eladtam (egyebkent a vevonek is elindult elsore es kesobb sem panaszkodott ra) es meg az erdekes, hogy o mindig erosen nyomkodta en meg eppen hogy csak kicsit nyomtam a bekapcsolo gombon. de neki akkor sem indult el, ha finomabban nyomta meg.

2013. nov. 3. 22:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Van laptopom de ilyet még sosem tapasztaltam. Talán megátkozták a párodat :D
2013. nov. 4. 00:07
 2/2 A kérdező kommentje:
lehet. ennek a laptopnak lelke volt :-) mar banom, hogy eladtam. nagyon szerettem. es ugye meg jelszavazni sem kellett. :-P
2013. nov. 5. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!