Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 2,5 éve vett Toshiba laptopom...

2,5 éve vett Toshiba laptopom újratelepítésre szorul de mivel?

Figyelt kérdés

Már nem garanciális a laptop. Gyárilag eredeti Windows 7 64 bites op.rendszer volt rajta de a telepítő lemez nem volt a csomagban akkor én most honnan vegyek telepítő dvd-t?

Új Windows-t venni hiszen legális kulcs van az alján a gépnek, nem értem ha benne volt az árban miért nem adták ide a telepítő lemezt is.

2013. nov. 3. 21:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Torrent...

Kölcsönkér..

stb stb

2013. nov. 3. 21:48
 2/18 A kérdező kommentje:
Nincs senki az ismerőseim között akinek lenne, a torrentekbe meg nem bízom telenyomják mindenféle vírusokkal.
2013. nov. 3. 21:51
 3/18 Igor Igorovics ***** válasza:
Attól függ, hogy melyik. Ajánlom figyelmedbe, az msdn, Kory, és westlake jelzésűeket.
2013. nov. 3. 22:52
 4/18 BM-Striker ***** válasza:
Recovery partíció nincs rajta?
2013. nov. 3. 23:15
 5/18 A kérdező kommentje:
De van a D meghajtón kb. 6 Gb hdd recovery névvel.
2013. nov. 3. 23:26
 6/18 BM-Striker ***** válasza:
60%
2013. nov. 4. 10:36
 7/18 Igor Igorovics ***** válasza:
Ez is jó megoldás, de én inkább a tiszta telepítés mellett döntenék. Kivált, hogy a netről letölthető verziókba integrálják az aktuális frissítéseket, uszkve egy órát spórolhatni vele.
2013. nov. 4. 17:54
 8/18 BM-Striker ***** válasza:
Azok verziók nem fognak működni az eredeti oem kulccsal.
2013. nov. 4. 18:03
 9/18 Igor Igorovics ***** válasza:
Igazad van, könnyen lehetséges, hogy csak a rendes dobozossal lehet ezt megtenni. De én inkább aktiválnám loaderrel ebben az esetben is. Azért ez elég paradox, hogy maga a gyártó kényszerít kalózkodásra...Tipikus Microsoft. Kalózok gyakran védekeznek azzal, hogy azért teszik, mert minden egyszerűbb így, mivel jobban haladnak a korral. Úgy néz ki igazuk van.
2013. nov. 4. 18:16
 10/18 Igor Igorovics ***** válasza:
De most tényleg. Nem lehetetlen helyzet: valaki legálisan vesz egy windowst, igaz, hogy csak arra a konkrét gépre. Kell neki a hely, ezért letörli a recoveryt. Később újra szeretné telepíteni a gépét. Minden joga megvan hozzá, hiszen ugyanarra a hardverre menne, mégis képtelen rá. Fogja magát, letölt egyet torrentről, mellé egy daz loadert. Kiírással együtt megvan netsebességtől függően max egy óra. Ráadásul azt az egy órát vissza is kapja telepítéskor a frissítésekkel. Abszurd...
2013. nov. 4. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!