Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell Latitude d430 notebook...

Dell Latitude d430 notebook kezeli e a 2gb os memória kártyát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a Dell Latitude d430 notebook kezeli e a 2gb os memória kártyát?? Mert van benne egy 1gb os ddr2 es memória az alaplapba integrálva, amit nem lehet kivenni, de van még1 hely benne, ahová lehet kártyát rakni, de hogy + még 1gb ot vagy a 2gb os kártyát is kezeli e??
2013. nov. 3. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Netem azt olvastam hogy csak 2 gigáig bővíthető tehát csak 1 gigásat tudsz belerakni.
2013. nov. 3. 18:42
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, akkor még jó hogy nem vettem meg a 2gb osat mert láttam olyat is, de akkor csak 2gb ig kezeli!
2013. nov. 3. 19:00
 3/3 A kérdező kommentje:
jelenleg samsung van benne ami bele van integrálva az alaplapba ugye. érdemes még egy ilyen samsungot bele rakni?? vagy jó más márka is?
2013. nov. 3. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!