Össze raknátok nekem egy jó gépet játékokra? ( próbálkoztam én magam de nem tudtam eldönteni mi lenne jó)
Durván 150 ezrem lenne rá
Amit mindenképp szeretnék: intel core i5 3570k, 8GB ram, a videókártya a keretből a lehető legjobb legyen
HDD és DVDíróm már van az nem kell
Ellentmondásos és rettentő aránytalan gépet lehet csak így összerakni.
Ellentmondásos az, hogy játékra kell a gép, de a proci, mivel K-s hozzá egy tuning alaplap meg az egyebek (még ha olcsóbb tápot-ramot-házat is számolunk) túl sokba kerülnek, most marad vagy 30-35k vga-ra, az úgy nem játék gép, hanem bármi más amire egy erősebb proci kell.
1.hozzászóló Ház,táp,videókártya,Ram,alaplap kéne meg ez a processzor
2. hozzászóló a tuning egyenlőre még nem érdekel és nekem elég csak egy 50 ezer körüli videókártya
Ha nem érdekel a tuning, akkor felesleges a k-s proci, meg akkor már lehetne pl. egy gyengébb, jóval olcsóbb i5 is és akkor lehet a lapon is spórolni, valamint lehet elsőre csak 4giga ramot venni (mivel azt bármikor vehetsz).
Lényeg, hogy ha játék a fő célpont akkor arányosan kéne költeni vga-ra, nem pedig ami marad.
Persze ez tényleg csak akkor áll fenn, ha játék a lényeg :D el lehet lenni egy 3570k igp-vel is ha nem kell sok minden, de azért...
Akkor összeraknál nekem egy gyengébb i5-össel játékra arányosan? (előre is köszönöm)
(Amúgy csak azért gondoltam erre a processzorra mert teljesítményben tuning nélkül is jobb mint az alatta lévő nem "k"-sok)
Hogy érted, hogy értéktartó?
Egyébként akkor kérhetnélek titeket arra hogy össze rakjatok egy jobb gépet játékra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!