Germanicus kérdése:
Mi a véleményetek erről a config. -ról? Alaplap: ASUS P8Z77-V LE PLUS Processzor: Intel Core i7 3770k VGA: MSI Nvidia GeForce GTX 770 4GB OC Táp: FSP Raider 750W
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 09:46
1/8 anonim válasza:
i7 proci felesleges, i5 is bőven elég. Raider 750 rossz választás, olyat ne vegyél, ide elég egy 550 is.
2/8 A kérdező kommentje:
550-es táp tuti nem elég. A VGA-nál ugyanis fel van tüntetve, hogy ajánlott tápegység kimenet min. 600W. A procinál meg ragaszkodom az i7-hez.
2013. nov. 3. 10:38
3/8 anonim válasza:
Ha játékra használnád a gépet, akkor tényleg felesleges i7, bőven elég rá az i5 is:)
De persze te tudod mire szeretnéd használni:)
GTX 770 jó választás, mert most nagyon lement az áruk, viszont tesztekben erősebb a nemrég megjelent R9 280X, lehet kapni 80-90 ezer Ft-ért, én a helyedben azt választanám.
Ahogy az előző is mondta, felesleges a 750W-os táp, bőven elég lesz hozzá az 550, vagy vegyél akkor egy Seasonic S12 II 620W. De mondom, hiába írták, rohadtul elég lesz ennek a konfignak egy Raider 550 is;)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget. De egy biztos ATI RADEON-os VGA-t soha nem pakolok bele a gépembe. Hiába a márkahűség :P NVIDIA forever!
Más véleményt is szívesen meghallgatok.
2013. nov. 3. 17:52
5/8 anonim válasza:
Szerintem Raider 550-es táppal vedd és i5-el, úgy (TALÁN) ki telik egy gtx 780 ha nvidia párti vagy.
7/8 anonim válasza:
Vagy 130-140 ezerért van 780 is:)
8/8 Gábor_79 válasza:
Én is inkább a Seasonic-ot javasolnám. Az a Raider azért mégsem a legfelső kategória. Meg ha Fsp-t akarsz akkor legyen Aurum Gold 600.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!