Solyom123 kérdése:
Hogy lehet dedikált videó memóriám 32mb?
Figyelt kérdés
Lenovo G550 laptopom van! újra lett telepitve win 7 64 ultimate-vel és már nem 64a dedikált video memoria hanem csak 32mega.!! hogy tudnám vissza állitani 64re? vagy nagyobbra? Lenovo honlapjárol szedtem az illesztő programokat!2013. nov. 2. 11:13
1/5 anonim válasza:
Azt meg tudod magyarázni hogy erre a gépre mi a bánatos lópikula értelme volt 64 bites oprendszert tenni?
2/5 A kérdező kommentje:
mert ez volt rajta gyárlag is és 4 giga ddr3 ram van benne amit csak a 64bites rendszer kezel!
2013. nov. 2. 11:51
3/5 A kérdező kommentje:
és a kérdésre is kérném a választ :)
2013. nov. 2. 11:53
4/5 anonim válasza:
lényegtelen hogy mit ír ha normálisan működik, sokszor rosszul írja ki az adatokat, nekem a 256 mbra azt írja hogy 1700 mb elérhető videómemória
5/5 A kérdező kommentje:
értem. resident evil 5 laggol ezen a gépen. az integrált videokártya miatt??
2013. nov. 2. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!