Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Microsoft Lifecam Cinema...

Microsoft Lifecam Cinema működni fog a gépemen?

Figyelt kérdés

[link]

Itt a kamera, azt írja hogy minimum 1.6 dual core kell neki, 1 gb ram. De az ajánlott már 3.0ghz dual cora, és 2gb ram. A gépem pedig 2.0 dual core, 4gb rammal.

Ez a webkamera ugye hd-ban képes felvenni meg minden, de nekem főleg skype-olásra kellene, ugyanis nagyon távol él tőlem a családom és szeretnék velük jó minőségben webkamerázni, remélem a gép nem fagy szét tőle. Köszi a válaszokat előre is :)

2013. nov. 1. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább nézzél magadnak más webkamerát, ha biztosra akarsz menni.
2013. nov. 1. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem működik. Csak az a baj (lehet hogy az én netem a lassú, vagy a gépem), skypeolás közben rosz a kép minősége. A hang rohadt jó, de a kép valamiért rosz. Legalábbis az egyik gépen amin a MS van ott szép a kép, ami meg fogadja a képet, azon rossz.
2013. nov. 30. 20:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem mondani, hogy kb ugyanolyan a konfigunk.
2013. nov. 30. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!