Sapphire Radeon HD4870 1GB GDDR5-t mennyibe lehet eladni?
Figyelt kérdés
működik rendesen , baja nincsen szerintem 2éves lehet2013. nov. 1. 19:28
2/10 Teno válasza:
2éves?? :O van az 6is :) 2évvel ezelőtt már a 7xxx lehetett kapni
10-12k körül kb
3/10 anonim válasza:
Ja, ha tényleg jó állapotban van, akkor is max. 15e forint.
4/10 P.O.C. válasza:
Egy hardvernél sose az a lényeg hány éves, hanem hogy mikori technológia, és mi a teljesítménye, és az mire elég manapság. Márpedig ezt a kártyát valamikor 2008 -ba adták ki.
5/10 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom mennyi idős , de baja nincsen :D tökéletesen működik
2013. nov. 1. 19:43
6/10 Teno válasza:
ezért az árért jobb ha megtartod, vagy szülők gépébe átrakod vagy bármi,nem érdemes eladni...
A régi 4850-em nálam is Fater gépébe lett átrakva, mivel egy APU többet tud már nála, sajnos ilyen gyorsan évül el minden hardver
7/10 P.O.C. válasza:
8/10 Teno válasza:
pedig 12k többet tényleg nem érhet, de én se értem akik piros kezeket adnak, én vagy zöldet adok, vagy semmit...ahhoz nagyon nagy ökörséget kell írnia valakinek h piros kezet adjak...bár ha olyan van, akkor előbb ugrom ki az ablakon :DDD
9/10 P.O.C. válasza:
Igencsak ínhüvely gyulladásotok lesz a sok kattingatástól, mire annyira visszarontjátok az átlagomat, hogy akár 1% -ot is visszaessen. :D Hülye kis nyomorékok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!