I5-2320 mellé melyik a maximum VGA, amit még kiszolgál?
71%-os ez itt nem egy harmat gyenge AMD Athlon X4 760K-ról van szó. Egyébként bármelyik teljes értékű i5 sandy, ivy vagy haswell proci elég egy HD 7990 6GB DDR5 vga mellé.
Ugyanis ezen a szinten már 1920x1080-hoz és a fölé elsősorban erős VGA, nem pedig erős CPU szükséges.
Eddig 2320+7850 FullHD-n egész jól ment.
VGA-t vennék, és/vagy CPU-t, még csak most körvonalazódik. A kettő együtt valószínűleg nem fog menni (az anyagiak ugyebár).
Én is úgy tudom, hogy manapság a VGA a meghatározóbb játékok terén, CPU-ból akkora kell, ami kiszolgálja azt.
Ha a mostani (i5-2320)megfelelő, akkor vagy egy R9-270X(erre több az esély), vagy egy R9-280X jöhetne szóba.
Tétovázom, mert az előző generáció (mármint a HD7xxx) kezdetekben gyári hibákat produkált (BS).
Az új R7,R9 -ről nég nem hallottam hasonlót, de lehet, hogy kivárok, míg kiforrja magát.
Ehh elnéztem... i3at olastam.
Ez az i5 elég egy 7990hez.
Viszont ez a "harmatgyenge 760k" dolog hülyeség.
Az àràban lévő intel processzorokkal kell összehasonlítani, nem a 3x dràgàbb i5tel ( jelen esetben haswell/ivy pentivel)
Itt a több szàlat hasznàló folyamatok alatt 20%al jobb a 760k.A tömörìtèsben is jobb a 760k.
1 magos teljesìtményben nyìlvàn jobb a g3220 de manapsàg az ilyen nagyon ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!