Erzekelheto a ket lap kozzotti teljesitmeny?
Figyelt kérdés
Van egy Asus FM255-M alaplapom egy AMD A10 5800K val.
Jatekok kozben felugrik akar 70re is a proci homerseglete (Mafia2 , Dota2 , Rome Total War 2 ) ez az alaplap miatt van? Tudom hogy jobb hutovel kissebb lenne csak erdekel hogy ez a resz is bele tartozik? Tehat ha egy 85x es lap lenne akkor nem lenne ekkora alap coolerrel? Amugy szellozes van a gepben .
2 venti flul , 1 len , 2 oldalt , 1 elol es az alap huto coolerrel. Nem poros szint patyolat tiszta belol mitha most vettem volna ki csak egyszeruen semmi tuning nelkul adnak ilyen hutot hozza?
2013. okt. 31. 17:57
1/1 Gábor_79 válasza:
Az alaplap nem befolyásolja a hűtést, ugyanis csak a proci és a hűtője érintkezik. Ha régen volt összerakava (pasztázva) az a paszta márkájától függően változhat a minősége. Romlik az állaga, hőátadó képessége. Azt értem, hogy az alaplap nem koszos, de igaz ez a ventilátorra és a hűtőbordára is. Mert a rétegekben rárakódott por nagyban csökkenti a hűtés hatékonyságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!