Milyen Külső hangkártya, kell DJ programhoz?
a problémám az, hogy a laptopon csak egy fülhallgató bemenet van, és kettő kellene,hogy a fejhallgatót is meg a hangrendszert is rá tudjam kötni a gépre
szeretnék minél olcsóbban találni ilyet, mert csak nagyon ritkán használnám
Sok féle van. 30 ezer alatt nem fogsz kapni. Nem a fejhallgató kimenet a lényeges, hanem a pontos, akadás mentes zene lejátszás. A Latency - késleltetés minél kisebb legyen. És a másik előnye, hogy nagy hangerőn sem fog torzítani.
Ez az egyik legismertebb Traktor hangkártya.
Szia, nekem is voltak ilyen gondjaim, de beszereztem egy külső virtuális 7.1 -es hangkártyát. Ez olyan hogy USB -be bedugod, és van rajta 2 jack bemenet, az egyik a mikrofonnak a másik meg a hangszóróé vagy fejhallgatóé.
Itt egy link róla, nem egy drágaság, de így legalább már mikor zenéltem bele tudtam hallgatni a keverendő zenébe fejhallgatón keresztül.
Ez a 2. egy nevetséges bóvli, az alaplapokon is ilyen van.
3000-ért eleve játékszer.
Ha sokat mixelsz mint én, ajánlom a minőségi kártyát. Amivel a hangerő szabályzó toló potméter nem későn reagál, illetve a zene sem akad, mint minden egyszerü hangkártyával.
Még ajánlom ezt a Numarkot 25.000-ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!