Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem mutatja mind a két...

Miért nem mutatja mind a két 160 gigás vinyót a gépem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van 2db 160 gigás Samsung vinyó a gépembe, de ha belépek a sajátgépbe csak 1-et jelez ki. De a BIOS-ban mutatja mind a kettőt. Mit tudok vele csinálni?

[link]

Itt van, hogy le lehet választani 2db vinyót.

[link]

Hogyan állíthatom be, hogy a sajátgépben is mind a kettőt mutassa és mind a kettőt használhassam?

Előre is köszönöm :) Ne írjatok csúnyákat ha valami nagyon egyszerű a dolog mert csaj vagyok :D Köszii :D

2013. okt. 31. 13:10
 1/4 nagyoldman válasza:
Szia! Arról lehet szó, hogy fizikailag ugyan benne van a gépben a merevlemez, de nincs rajta partició. A "Számítógép" ikonjára jobb klikkel kattints egyet, majd válaszd ki a "Kezelés" pontot. Utána az előugró ablakban bal oldalon megtalálod a "Lemezkezelést"-t. Előkerülnek a különböző meghajtók. Az új 160-as vinyó mellett fent nem látsz betűjelzést, mert nincs rajta partíció. Megoldás: Jobb klikk a meghajtón. (azon a nagy területen, ami a felületét jelzi) és akkor előjön egy progi ami végigvezet rajta, hogy le tudd formatálni a lemezt. Utána a felső részen mutatja, hogy hol tart a folyamat, amikor 100%-ra ér és kiírja, hogy a lemez használható, bezárod a programot (lemez-kezelő) és a sajátgépet megynyitva már látod is a meghajtót. Sok sikert! ;)
2013. okt. 31. 13:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :DD
2013. okt. 31. 18:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem tudtam megcsinálni írtam privibe is, de letöltöttem a Partition Managert és sikerült :)

Köszönöm a válaszodat még egyszer :DD Ha nem írsz nem jövök rá h nincs partíció azért nem jó (:

2013. nov. 1. 12:36
 4/4 nagyoldman válasza:
Partition Manager semm kell, mert benne van a windows7-be is. (lemezkezelőnek hívják) A lényeg, hogy megoldódott. :)
2013. nov. 4. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!