Ha 64 bites a rendszer, akkor a SysWOW64-be IS be kell tenni, vagy csak oda kell tenni?
Figyelt kérdés
Pl letöltök egy dll-t és az van, hogyha 32 bites a Win 7 akkor tegyem be a System32 mappába, de ha 64 bites akkor a System32 mappába és a SysWOW64-be is be kell tenni, vagy csak a SysWOW64-be?2013. okt. 31. 11:45
1/9 soccerway válasza:
MAgyarul telepíteni akarod a world of warcraft 64 bites verzióját?
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem arról a játékról van szó hanem csak úgy általában.
2013. okt. 31. 13:16
3/9 soccerway válasza:
aha, hát szerintem ha telepítesz, maga a telepítő elintézi amit kell, neked kézzel nem kell utána még dl-eket másolgatni.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem érted. Ha adott egy DLL fájl, mindegy milyen. Akkor azt ha 64 bites a rendszer a SysWOW64-be, és/vagy a System32-be kell másolni????
2013. okt. 31. 14:44
5/9 soccerway válasza:
egyértelműnek tűnik hogy a 64-esbe.
6/9 anonim válasza:
Te nem érted. DLL-eket nem neked kell másolgatni, hanem a telepített program másolj a megfelelő helyre. Ez nem úgy működik, hogy mi másolgatunk aztán jóvan'
Egyébként meg közel sem biztos hogy a 64 bites könyvtárba kell másolni, mert bőven van a 64 bites oprendszerhez is egy csomó 32 bites progi és DLL is...
7/9 A kérdező kommentje:
"Hiányzik az xy.dll", leszedtem, beraktam és működött az adott program, szóval? És előtte a programhoz tartozó minden dolgot felraktam ami volt hozzá. Ennyit erről
2013. okt. 31. 20:24
8/9 anonim válasza:
Ha egy progi rendesen fel van telepítve akkor nem hiányzik semmi. Az ilyen házibarkács dolgok meg nem vezetnek jóra. És akkor melyikbe másolod az xy.dll-t. Ugye azt sem lehet tudni. ennyit erről...
9/9 td95 válasza:
Másold be a SysWOW64-be és a System32-be is, biztos hogy működni fog. Ha nem, akkor az adott program mappájába is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!