Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek az alábbi...

Kpe kérdése:

Mi a véleményetek az alábbi konfigról?

Figyelt kérdés

alaplap: asus m5a78-m-lx3

cpu: amd fx4100

vga: asus hd 6670 1gb ddr5

ram: kingmax 2x2gb 1333mhz

hdd: segate 500 gb sata2 16mb

táp: fsp hexa 400w

Összesen: 100k

A konfig megvan. Hogy vinné a játékokat? Kellene valamit változtatni? Képszerkesztésre,videovágásra elég?

2013. okt. 29. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Ritkafos összeállítás.Vinni vinné low-mediumon.Renderben nem lesz a leggyorsabb.

Mindent kéne változtatni.

2013. okt. 29. 15:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Ennyi volt a keret a gépre. Milyen gépet lehetne kihozni ennyiből?
2013. okt. 29. 15:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Az első hozzászóló vagy analfabéta, vagy imád gyökér lenni másokkal. Vagy csak irigykedik... :-)

A konfigoddal bármit megtudsz csinálni. A tré-csávónak annyiban van igaza, hogy minél drágábban veszel gépet, természetesen annál gyorsabban és annál jobb minőségben tudsz dolgozni.

De ennyi pénzért ez csodálatos... ...nekem csak a videókártyám került ennyibe... :-)

2013. okt. 29. 15:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Nem baj,hogy a lapom micro atx? A monitorom: lg 22en33s. Amíg nem lesz pénzem komolyabbra, vagy ha lesz olyan munkám,addig megteszi ez.
2013. okt. 29. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
pcx-en vettem 1 hete. tuningolni nem akarok. Ha fejlesztek,akkor az alaplapot cserélni fogom.
2013. okt. 29. 16:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves moderátor úr megkért, hogy fogalmazzam át.Röviden tömören:

#3as!

Azt az alaplapot semmivel nem lehet bővíteni semmivel, a processzor nagyon régi, a videokártya elég gyenge a mai játékokhoz.

Összeállítottam egy gépet (Asrock FM2A75 PRO4+,Athlon 750K,4 giga kingmax ram,Gigabyte 7790,Toshiba 500 gigabyte vinyó,Corsair CX430V2 -->100 ezer forint, de játékban 2x akkora teljesítményt nyújt,minőségibb táp, ami a következő konfigot is ki tudja szolgálni,Fm2+ lap, amivel a hamarosan megjelenő kaveri processzorok is használhatóak lesznek.Tehát mindenben jobb.)Az meg, hogy ennyi pénzért csodálatos nem kommentálnám.

Amúgy kérdező, nem kötözködésből, de nem lett volna egyszerűbb most megvenni egy FM2+ konfigot, amit a következő 2 év során BÁRMIVEL (proci,VGA,ram stb) bővíteni tudsz? :)

2013. okt. 29. 16:36
 7/8 Smittes ***** válasza:
Igazat adok az előttem szólónak,igaz-mondó nem ért semmihez,csak osztja a semmijét itt gyakorikérdéseken,megtévesztve másokat,közben pedig előszeretettel pontozza le a jó hozzászólásokat és hasznos tippeket!
2013. okt. 29. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:

#7-es p.ö.csfejnek...

A hozzászolásod sokkal nagyobb semmi volt, mint az enyém, nekem legalább van véleményem... :-)

Véleményem szerint Te vagy itt a legnagyobb sz.a.rkeverő, már csak azért is, mert én itt soha senkit nem pontoztam se le se fől... :-)

Neked is csak azt tudom ajánlani, mint a hozzád hasonló többi s.e.g.gfejnek, hogy vitatkozz anyáddal! :-)

2013. okt. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!