Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire jó ez a konfig?

Mennyire jó ez a konfig?

Figyelt kérdés

Alaplap:Gigabyte GA-G31M-ES2C

CPU:Intel Celeron Dual Core E3300

Videókártya:Asus 9400GT 512MB DDR2

Memória: Kingmax 2GB 800Mhz DDR2

HDD:Hitachi 500GB 16MB SATA2

2009. nov. 13. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:

A videókártya egy kissé gyenge, ez az újabb játékoknál szűk keresztmetszet lehet. (GTA4 , Assassins creed2 stb)

A memóriából én még raknék hozzá egy 2GB-os DDR2-es Kingmaxot, 4Giga RAM azért nem árt ha van. A processzoron pedig egy 3-400MHz-es tuning sokat lendítene, egy megfelelő hűtéssel megtámogatva.

2009. nov. 13. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg jo, 2giga ram bőven elég. amit nem javaslok, az a celeronos proci. inkabb intel pentium. mindkettőm van, érezhető h a celeron nem a legjobb, ezért is olcsobbak a celeronos procis gépek és laptopok.
2009. nov. 13. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Celeron dual helyett core2duo-t rakj bele, amúgy elmegy...
2009. nov. 13. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mire kell...

Netezésre, hd filmekre 3-4 éves játékokra bőven elég.

2009. nov. 15. 14:59
 5/5 anonim válasza:

Így van,hajátékra kell akkor a vga gyenge legalább (ha mindenképp nvidiát akarsz)9800gt 1 giga

A cpu is a fent emletett pentium legyen inkább nagyon jo volt amig le nem cserérltem egy Q 9600-ra.

A ram meg jo a 2 gb de ne 800-ast tegyél bele ha már az alaplapod 1066-os!

500 giga meg bőven elég.

Ha internetre akarod használni akkor tökéletesen megfelel igy ahogy van.

(Ha engem kérdezel akkor atit vennék a helyedbe,mert amibe kerül az az nvidia annak az árából,vagy max egy 2 ezren kell ráfizetned és vehetsz egy ATI Radeon HD 4650 512 MB PCIe vagy ATI Radeon HD 3650 512 MB PCIe )

Ja és azt azér nem árt ha tudod hogy az ati kifejlesztett a 3-4000 seriára egy szoftverfrissítést ami dx 11-ben jeleníti meg a képet.Ha hosszú távon gondolkodsz akkor jobban megéri az ati (és ne zavarjon hogy az ati AMD gpu-val üzemel a CPUd pedig INTEL,az enyémnek sincs semmi baja)(intel proci,ati kari mellett)

2009. nov. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!