Az alábbi konfiguráció Rendben van működés terén?
AMD athlon II x3 450 3X32
4GB 1333Mhz
500gb merevlemez
420 tápegység
az alábbi linken található a kész gép!
[link] --Office#3--
+ egy Gigabyte 7750 oc 1g Gddr5-ös Kártya!
itt: [link]
(csak xp telepitőlemezem van egyenlőre megfelel a konfignak 1-2 hónapig,amig windows 7 dvd-t nem szerzek)
Van esetleg valami ami nem illik össze, vagy fog elindulni így menni fog minden? (progi,film,játék)
nem nagy szempont a jó grafika elég a low-medium nálam...
Kukába vele.
Mennyid van a gépre?
Elindul de ennyiből sokkal jobb is kijön.
Januárban akarod megvenni?
Mint a neve is mutatja Office, vagyis inkább munkára van.
Az Ipon gépösszerakójával eljátszhatsz, hogy beleférj a keretbe, de full hds játékra ez érzésem szerint kevés lesz.
igaz hogy Office de videokártyával már lehet játszani is vele direkt úgy néztem az árakat ,hogy nagyon olcsó legyen de ennél jobban nem tudok kijönni anyagilag megnézem majd az iponon remélem,hogy minden jó lesz ,
mostani gépem:
-pentium 4 2.4Ghz
-512mb ram
-20gb merevlemez
-6 mb videokártya
ehhez képest akarok jobb gépet! ehhez viszonyítsatok!
A TERV.
januárban:
57.ezer a gép (otp Folyószámlahitel 46.000ft + 14.000ft árvasági ellátásból szállítás 2000ft)
25.000ft a videokártya az meg utána vagy előtte ahogy lesz pénzem de megspórolom majd mindenképpen,jó lenne ha mikor telepítem az xp-t már bent lenne a videokártya utána majd jöhet a win 7 mert nem adok rá pénzt majd szerzek valakitől dvd.-t vagy kiirom én.
remélem hogy minden stimmel is majd és nem lesz probléma a videokártyával sehogyan sem!
szerintetek sem és mihez kezd majd a játékokkal xp alatt?
ha ezt elolvastátok véleményezzetek légyszii! :))
80kért már kapsz egy nagyon jó APU gépet minőségi táppal,lappal,memóriával.
Januárban térjünk vissza ide.Addig kijönnek az új generációs FM2+ Kaveri APUk.
De nagyon ajánlom, hogy így meg ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!