Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik a legjobb monitor 55....

Melyik a legjobb monitor 55. 000 Ft-ig?

Figyelt kérdés
főleg játékra kellene meg persze filmnézésre
2013. okt. 26. 19:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy költse el? Az volt a kérdés, hogy melyik a legjobb monitor ennyiért. Ha egy 30k forintos lenne, nyilván azt írnánk, de nem az.
2013. okt. 26. 21:05
 12/15 Igor Igorovics ***** válasza:

az írta, hogy ft-ig, nem az, hogy ft-ért

persze értem én, hogy mindig mindenki a relatív legjobbat írja a maximális keretig, de szerintem sokkal bölcsebb, ha mérlegelünk felhasználás alapján is, és ár-érték arányában döntünk

autóból sem kell mindenkinek audi, akkor sem, ha van rá pénze

2013. okt. 26. 21:11
 13/15 BM-Striker ***** válasza:

A Dell Ulrasharp a legjobb ebben az árkatehórában.

A másik, hogy filmnésésre tn panel lehető lgroszzabb választás, különösen, ha valaki nem egyedül nézi a filmet.

Az utánahúzásról meg annyit, hogy még egy 12ms-es tn panelen se észrevehető játék közben, sőt még az olcsó va paneles Benq monitor esetében sem.

2013. okt. 26. 21:22
 14/15 Igor Igorovics ***** válasza:

tn esetében a betekintési szögek kifejezetten rosszak, ezt nem vitatom, de szerintem, aki monitoron néz filmet, az általában szembe ül vele, közel egy széken

egy monitor általában nem a nappali dísze

2013. okt. 26. 21:44
 15/15 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek
2013. okt. 28. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!