Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csíkoz a vga. Mi okozhatta,...

Csíkoz a vga. Mi okozhatta, ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Szereztem kb apróért egy galaxy 9800 gt vga kártyát 512mb. Betettem gépbe és csikozott, függőleges csíkokkal volt tele a kép. Neten olvastam h memória hiba stb,nem is foglalkoztam vele gondoltam "így jártam". A csíkozás jelen volt biosban, csökkentett módban is. De ma elővettem a kártyát unalmamban, betettem és ugyanúgy csíkos volt. Aztán amikor feltettem a drivert hozzá és restartoltam a gépet láss csodát nincs csík... Sehol semmi, biosnál sincs csík, megy tökéletesen a kártya. De kérdem én biosban ahol elvileg nem használ drivert mi változott? És mi okozta a csíkokat ha csak az illesztő program kellett neki? Más kártyával nem tapasztaltam ilyesmit egyszer sem. Ha valaki tudja az okát vagy van ötlete mi történt, esetleg járt ő is így, az írjon :D

2013. okt. 26. 01:43
 1/1 bamboochatheone ***** válasza:
Hidegindításkor sincsenek csíkok?
2013. okt. 26. 03:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!