Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlotok?

Milyen laptopot ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nincsenek túl nagy igényeim (bár azért nem kicsik): kép-, videó-, kiadványszerkesztésre, modellezésre (BIM és CAD) használnám. El kellene futnia rajta röccenés nélkül a GIMP-nek, Photoshopnak, Illustratornak, Scribusnak, InDesign-nak, Office 2013-nak, az AutoCAD-nek, Revitnek, 3DS Max-nak, Blendernek, CorelDRAW-nak, After Effects-nek. Játékok közül pedig az OMSI-t, Virtualbust, German Truck Simulatort, Test Drive Unlimited 2-t, Ship Simulator Extremes-t, Tropico 3-at kellene jól elvinnie (a lényeg jól, nem kell full grafika, csak élvezhető legyen). Desktop replacement-ről van szó, legalább 15 colos kijelző kéne bele, Dell előnyben, max. 150 ezer. Mit válasszak? És milyen oprendszert vegyek hozzá? Win7-et és Win8-at is szeretem, csak a kompatibilitás miatt érdekel.

2013. okt. 24. 16:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy nagyigényű, de kisregénybe leírtad, hogy mi fusson rajta! Bravo!
2013. okt. 24. 16:29
 2/15 anonim ***** válasza:
A 150k-ban benne van a monitor + kiegészítők ára is, vagy csak a gép? :)
2013. okt. 24. 16:30
 3/15 A kérdező kommentje:

#1. Nem írtam le az összes programot, de szerintem nem a darabszám számít, hanem a követelményeik. Azért írtam le őket, mert ők azok a programok, amelyek képesek egyes vidikártyákat, processzor típusokat utálni. Nem hinném, hogy jobb lett volna egyszerűen "képszerkesztőnek", "videószerkesztőnek" vagy "modellezőnek" titulálni őket.

#2. Köszönöm, hogy utánakérdezel, laptopot szeretnék, úgy tudom, hogy annak az árában minden benne van :-)

2013. okt. 24. 16:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Viktor a laptophoz még a monitort is megvenné!
2013. okt. 24. 16:37
 5/15 A kérdező kommentje:
Bocs, Viktor, akkor én értettelek félre, ACABMészy-nek köszönöm a javítást! Nem szándékozom hozzá monitort venni, mivel már van. Az azért érdekelne, hogy milyen kiegészítőkre gondoltál?
2013. okt. 24. 16:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Egér, lehet hozzá bill-t is venni, vagy laptoptáskát, webcamerát........végtelenségig
2013. okt. 24. 16:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Aha. Táskám van, egerem van, billentyűzet van, webkamera van. Köszi! (De engem igazán a laptop érdekelne...)
2013. okt. 24. 16:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Tesóm nemrég vett egy Asus gépet kb 100 000 ezerért! Fasza kis gép, a kategóriájában a legjobb! Win8-at dobass rá, de rá is van írva majdnem mindegyikre, hogy mivel kompatibilis.
2013. okt. 24. 17:03
 9/15 anonim ***** válasza:
Az övére az volt hogy windows8 kompatibilis, tehát rádobott egy win8-at, de a 7-est is simán vinné!
2013. okt. 24. 17:03
 10/15 A kérdező kommentje:

Köszi, szeretem a hetest meg a nyolcast is! Annak az ASUS-nak a teljes becses nevét is meg tudnád mondani?

Esetleg erről van szó?

[link]

Vagy erről?

[link]

2013. okt. 24. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!