Miért nem nyitja meg a gép a HDD-met?
Figyelt kérdés
Van egy számítógépem. Van emellet még egy Samsung G3 station és egy Maxell HDD külső merevlemezem (a gépem 40GB-s belső merevlemeze mellett). A Samsung 1,5 TB-s a Maxell 500GB-s. Na az a gond, hogy a Samsung gond nélkül beolvasódik, a Maxell viszont nem csinál semmit. Az OS-em Win7. Elősször arra gondoltam, hogy a HDD bekrepált, viszont egy másik gépen gond nélkül megy. PLS segítsetek. Van rajta 140GB-nyi személyes adatom, viszont nem tudok hozzáférni.2013. okt. 24. 15:29
1/3 anonim válasza:
Próbáltad másik usb portba dugni? Nálad megfelelő az áramellátása?
2/3 A kérdező kommentje:
próbáltam. De csak nem olvassa le. Fingom sincs mi lehet a baj. A gépnek van 2.0-s támogatása, engedélyezve is van, de valahogy mégse akar menni.
2013. nov. 8. 09:20
3/3 A kérdező kommentje:
Áramellátás meg megfelelő. Megnéztem a bios-ban, az USB portok a HDD által előírt áramerősséggel vannak ellátva.
De seebaj. Ma este visszajön a szervízből a leptop és akkor megszabadulhatok ettől a "gyönyörűségtől"
a gép adatai:
CPU: Pentium 4 (1.8GHz)
VGA: Nvidia (100 MB cache)
RAM: 300 MB
USB-k: 4 db (2.0)
A legszupibb pedig: NEM BŐVÍTHETŐ. Az egész egy integrált sz*r. 0 db szlotja van.
2013. nov. 8. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!