Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem "látja" a gépem az...

Miért nem "látja" a gépem az SD kártyán található képeket, videókat?

Figyelt kérdés

Nemrég csináltam kb. 1 GB méretű képeket a SAMSUNG digitális fényképezőmmel. A képek egy Maxell márkájú 4 GB-os SD kártyán vannak. A fényképezőm látja a képeket, videókat, meg is tudom nézni, de amikor benne van a SD kártya, a fényképező USB kábele be van dugva a gépbe (XP), nem érzékeli. Érzékeli, hogy be van dugva a fényképező, be is hoz egy mappát, amiben van egy mappa (MEDIAGO) benne egy MediaGo nevű .XML fájl. A mappán kívül pedig van egy autorun nevezetű szöveges fájl. A másik mappa az rejtett RECYCLER néven van.

Laptopba pedig bedugtam a SD kártyát, de az se érzékeli a képeket, videókat csak ezeket a fájlokat.

Régen is volt ez a problémám. Akkor a laptop nem vitte, csak az én gépem, de úgy (úgy se mindig), hogy volt egy olyan mappa benne, amire ha rákattintottam bejött egy kis fekete ablak (parancssorral) utána pedig pár mp múlva egy olyan mappa, amiben benne voltak a képek és a videók, de most nem hoz be semmi ilyet. Azóta nem volt újratelepítve a gépem. Próbáltam egy képnéző programmal bevinni a képeket a gépbe, de azt írja, hogy nincs csatlakoztatva semmilyen hordozó. Az SD kártya tuti hogy jó, mert ismerősöm is használta. A többi SD kártyát olvassa a gép gond nélkül. Viszont azok olyanok, hogy a nagy kártyába van egy kis "kártya" ami kivehető (ez van a telefonomba). Ebbe pedig nincs olyan.

2013. okt. 23. 15:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!