Szeretném a gépemet videó vágásra használni, viszont képtelen vagyok After Effects-et vagy Adobe Premiere-t használni. A konfigurációm melyik része gyenge hozzá?
Egyszerűen nem tudom visszanézni Premieren belül, hogy addig mit alkottam, csak eszméletlenül akadozva. Az After Effects lefagy amikor exportálnék, és ugyanúgy nem tudom visszanézni mit csináltam addig. Pedig azt gondolnám, hogy HD videók ide vagy oda, azért ennyire még képesnek kéne lennie a gépemnek. A memóriára tippelek, de amíg nem tudom biztosra nem akarok bővíteni.
Konfigurációm: Intel CORE2 Duo E8400 3000/1333 6MB LGA775 BOX processzor, CHIEFTEC 500W GPS-500AB-A BOX tápegység, 3*1 GB Kingmax RAM, 1000 GB Western Digital + 160 GB Samsung HDD, Ati Radeon HD5770 512 DDR5 RAM
Szia!
Két lehetőséged van.
Az elsőnél ha csinálsz valamit, akkor kiszámoltatod a géppel (nem exportálod!), pl. a premiere-ben nyomsz egy enter. Ilyenkor elkezd számolni, és a kis piros csík a szerkesztőléc tetején elkezd bezöldülni. Ha kész, vissza tudod nézni.
A másik lehetőség, hogy veszel egy Nvidia kártyát, pl. egy gtx650 Ti-t, aminek a cuda magjait használja a premiere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!