Kompatibilis problémák lesznek e?
Én nem értek nagyon a hardver dolgokhoz.Még 4 éve vettünk egy gépet aminek felszeretném újítani a configját de félek amit kinéztem alkatrészek nem lesznek kompatibilisek az alaplappal.Az alaplap egy nem mai Asrock n68-s am2+ am3+ és még rávolt írva,hogy ddr2.Amiket kinéztem cuccok azok ezek:
Processzor: Intel Core i5 3570 3.4Ghz
Videókártya: GIGABYTE GF GTX650 2gb ddr5
Ramot 2x2GB ot néztem ddr3 1600mhz Kingston
Az alábbi dolgok kompatibilisek ezzel az alaplappal illetve ha ddr2 van rá írva ddr3-at felse ismeri?Ha ez az alaplap egyáltalán nem jó hozzá milyet tudtok ajánlani ami árban is jó és mindet támogatja?Válaszokat előre is köszönöm és bocs,ha hülyék a kifejezések vagy a kérdésem de nem értek hozzá.
Itt megnézheted hogy milyen processzorokat támogat : [link]
Természetesen inteles proci nem megy bele,mivel amd támogatott a cpu foglalat (AM3, AM2+).
Pld egy ilyen alaplap kellene a felsorolt Hardverekhez :
1.kommentelő. Akkor tudsz AMD márkájú procit ami szintén 50k körül mozog árban és hasonszőrű?A gép amúgy játékra lenne használva elsősorban.
2. Kommentelő,köszi ezen elgondolkodok mert ára se olya borsos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!