Melyik videókártya jobb?
Tudom hogy nem egy kategória, de érdemes-e a drágábbakat venni(HD7870 vagy R9 270X OC)
vagy a GTX 650 Ti boost is elég (AMD Phenom X4 9750 mellet használnám de késöbb venni akarok új alaplapot meg egy FX-6300-as procit)1920x1080-as felbontáson szeretnék játszani (Crysis 3,BF3,BF4,COD GHOST)lehetöleg medium beálitások mellet élsimitás nélkül.
Hát baromi nem egy kategória. Az R9 270X minden ma létező játékot visz fullHD felbontáson élsimítással együtt. A 650ti Boost a 7850 szintjén van kb, de annak már vannak határai, de élsimítás nélkül tudja a fullHD-t.
Elsőnek az erejét sem igen fogod érezni, mert egy szénné tuningolt 9750-nek is odaver egy Athlon II X3 is:)
Az R9-es több, mint 50%-al erősebb a 650ti boostnál és újabb technológiát használ, amire még igazából játékot sem írtak, így a jövőre nézve jobb lehet.
Nekem egy ASUS TOP R9 270X van, brutálisan jó kártya, sokáig nem kell bántani.
Ilyen alaplap szerinted megfelel az emlitett processzorhoz illetve videókártyához?
Én nem vennék Fx-et már, ugyanis a foglalat meghal.
Ha használtan esetleg jó áron nem jutsz hozzá, nem érdemes megvenni.
FM2+ a következő foglalat, amire fejleszt az AMD, ez az A88-as chipset. Ebbe teszel egy 750K procit, kicsit tuningolod, a 2 együtt 40-ből megvan egy jobb hűtővel együtt.
Az R9 egyértelműen időtállóbb választás, mint a 650ti boost, főleg ha fejlesztést tervezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!