ChrisMix kérdése:
Karácsonyra szeretnék egy gépet, amit kinéztem és kérném a véleményeteket, vélemény? Gép ára 299,990ft, megéri? 3év garancia
Figyelt kérdés
processzor
Intel Core i7-4770K, 4.5GHz turbo beállítással
hűtés
Cooler Master Hyper TX3 csendes CPU hűtés
alaplap ASUS B85M-G, PCI Express 3.0, USB 3.0, SATA-3/6G
memória 16GB 1600MHz DDR3 Dual Channel
SSD 120GB Samsung 840 Series SATA-3
winchester 2TB SATA-3/6G
grafika nVidia GeForce GTX 760 2GB DDR5
ház Cooler Master Centurion 610
tápegység Cooler Master Elite Power 600W
optikai meghajtó DVD-író
2013. okt. 23. 09:38
11/24 A kérdező kommentje:
Igazából a gépet játszásra,videózásra használnám,||szerintem konfig az jó csak az ár nem tökéletes.
2013. okt. 23. 17:26
12/24 Rasta Joint válasza:
Szerintem meg nagyon nem jó. :) Már le lett írva, hogy miért nem.
13/24 bamboochatheone válasza:
Szorzózármentes i7 egy alaplapra már majdnem hasonlító szerkezetben?! Hááát normáális?!
14/24 ZONE_Master válasza:
1. összerakott gépet soha nem veszünk ennyi pénzből 1000x jobb gép is kijön.
15/24 BM-Striker válasza:
16/24 Smittes válasza:
Nagyon aránytalan összeállítás, egy ilyen lap elégé fapados egy ilyen processzorhoz, a táp szintén nem a legjobb, 16 gb ram teljesen fölös egy játékgépbe, és még sorolhatnám... szinte bármelyik részébe van belekötni való....
ENNYI PÉNZT EGY ILYEN ARÁNYTALAN GÉP NEM ÉR!
Mondj árat írunk sokkal jobbat.
17/24 anonim válasza:
Nem éri meg rengeteg pénz és a konfig se egy nagy szám 16 gb memória teljesen fölösleges !Ennek a pénznek a feléért rakhatsz össze hasonló gépet és akkor 100-150.000 forintot megspórolsz!De persze te tudod de én nem venném meg!
18/24 anonim válasza:
legalább írnátok neki egy jobbat ..
19/24 Smittes válasza:
Ha írna egy árat írnék én neki 2 is
20/24 Rasta Joint válasza:
A kérdésben ott van, hogy 300 ezer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!