Mitől szaggathat a Chrome? 4 napja raktam újra a Windows 7-et, de mégis sokszor belassul, mitől lehet?
Figyelt kérdés
A gépem: Core i7 920, 12GB RAM, HD7870 a lényeg, hogy telepítés előtt nem szaggatott és vagy 1 millószor tettem már újra ezen a képen a rendszert és ilyen soha nem volt. Talán a különbség az, hogy grafikus driver nem ez volt fent előtte. régen: Catalyst 13.4 most 13.9. Valakinek ötlet?2013. okt. 22. 21:32
1/12 anonim válasza:
Talan az is lehetseges,a Chrome nalam is szokott akadozni,probald meg a Mozillat,ha az is akadozik,akkor lehet driverhiba.Nalam pl ha nem telepitem fel a videokartya hardveret,minen akadozik a gepen.Tegy egy probat Mozillaval,es lasd mi az eredmeny.
2/12 anonim válasza:
A videokartya driver-et*nem a hardver-et,elnezest.
3/12 levis56 válasza:
Egy nap alatt is lehet vírusos,böngészési előzmények törlése,rendszer karbantartás az említett dríver miatt más alkalmazások is belassulnának ahogy vírusnál is,böngésző bővítményekben nézz szét tilts le mindent ami felesleges.
4/12 levis56 válasza:
Ha túl maga a CPU használat nem driver hanem vírus vagy kémprogram.
5/12 A kérdező kommentje:
A CPU nem problémázik, igazából folyamatos, csak időnként megakad, aztán folytatja a dolgot.....
2013. okt. 22. 22:09
6/12 levis56 válasza:
Esetleg a net kapcsolat ingadozik.
7/12 A kérdező kommentje:
[link] most ezt mértem, elviekben 80-at tud lefele a net, de a ping az jó. Igazából itt most kutakodok hátha van megoldás ( a Chrome problémára )
2013. okt. 22. 22:17
8/12 levis56 válasza:
Igazság szerint így visszagondolva nekem is néha belassul a chrome viszont akkor lefuttatom ezt a progit és utána jó.
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó igen, próbáltam mozzillával és ott is videók lejátszása alatt: folyamatos.... aztán megakad egy pillanatra, majd folytatja, de idegesítő ( youtube )
2013. okt. 23. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!