Normális? Ezek a hőfokok
Figyelt kérdés
Atlon II X 3 455 processzor alapon 90 % os használatot mutat és 59-60 fokos folyamatosan 2 hete lett újrapasztázva hűtő gyári2013. okt. 22. 18:48
1/3 anonim válasza:
nekem is 455-öm van gyári hűtővel de nincs ilyen bajom. az valami hiba lesz ha állandóan 90%-ot használ. Bár az az 59-60 fok se jó mert nálam ha renderelek és 100%-ot használ nem melegszik 53-55 fok fölé, pedig én is gyári hűtőt használok.
2/3 anonim válasza:
Nekem is szétégett a procim...Ajánlom vegyél rá nagyobb hűtőt.
3/3 anonim válasza:
Valami program vagy vírus használja. Plusz a hőfok pedig lehet attól, hogy nem lett jó a pasztázás. Vastag lett, levegős, vagy csak a ventije nem jó a hűtőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!