Vélemény erről az összeállításról? -intel core i3 2370m 2.4ghz -4GB Ram (DDR3 1333Ghz 4G*1) -nvidia geforce 610m ddr3 1gb -HDD 750GB
Figyelt kérdés
Ehhez egy win 8 oprendszerre gondoltam, vélemény?2013. okt. 21. 19:56
1/5 anonim válasza:
Ha van rá mód, gyorsabb ramot vegyél szerintem (1600-ast), illetve dual kit legyen.
A HDD-nél pedig pont a lényeget nem írtad.
Ha rendszerre, játékra és adattárolásra is ez lesz, akkor nem mindegy a sebesség.. 7500RPM ajánlott. Illetve mindenképp olyat nézz, amire több év garit adnak (márkából seagatle, és WD ajánlott).
Windows 8 helyett 8.1-est vegyél, vagy pedig frissítsd egyből (ajánlott még mielőtt mást rápakolsz).
A VGA-t nem ismerem.. de szerintem idei modellel jobban jársz..
3/5 anonim válasza:
Mire kéne?
Játékra 100%-ban alkalmatlan,netezésre meg nem kell se i3,se külön VGA.
4/5 anonim válasza:
Jah, a "610m" nekem is fura volt. :D
De akkor nem értem, miért "összeállítás", nem lehetett volna a laptop típusát? linkelni?
5/5 anonim válasza:
8-as,8.1-es is simán megy rajta,a laptopok amugyse játékra valók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!