Win7 nem ismeri fel az eszközt?
Szia.
Nem kell hozzá drivert telepiteni ?
A Microsoft ezt irja : [link]
Hibakód: 43
A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Hibakód: 43)
Ajánlott megoldás
Az eszköz működését irányító egyik illesztőprogram arról értesítette az operációs rendszert, hogy az eszköz hibásan működik.
Ha már futtatta a hibaelhárítási varázslót, célszerű a probléma azonosításával kapcsolatban további információkat keresni a hardver útmutatójában.
Nesze semmi, fogd meg jól.
Kamera tipusa ? Users manulban mit ir, Hogyan kell telepiteni ?
Sok sikert.
Üdv.
Szia.
Akkor a következőt irom, csak úgy :
Logitech QuickCam Messenger kamera, ami tökéletesen működik windows XP-n, már windows 7-en nem működik, mivel a win7 máshogy kezeli az USB-s eszközöket (itt szerencsére csak a Hang a probléma) ezért ezt megoldható úgy, hogy a windows 7-esy USBAUDIO.SYS fájlt (C:\WINDOWS\SYTEM32) kicseréli az ember egy windows XP-s USBAUDIO.SYS-re. És már működik is a kamera.
Üdv.
Szia.
Windows 7 alatt nem olyan egyszerű a rendszerfájlok módositgatása/cserélgetése.
1. Nem is biztos, hogy a Te kamerád megjavul ha kicseréled az USBAUDIO.SYS filét (mivel irtam csak a hangrögzitéssel van gond a logitech quick messenger kameránál - és ehhez a kamerához még drivert is kell telepiteni, hogy működjön)
2. Rendszerfájlok cseréjét két módon tudod megvalósitani win7 alatt.
2.1 Bebootols valamilyen live linux vagy live xp-ről (pl Hiren boot cd) (CD-ről vagy Pendriveről) és megpróbálod elvégezni a másolást (live XP esetén a sajátgéppel a megszokott módon tudsz másolgatni). Ha itt is hozzáférés gondok vannak akkor marad a következő módszer 2.2 :
2.2 : Bebotols a win7 telepitő DVD-jéről és javitást választva, inditasz egy parancssort : [link] (3 dik kép).
Ha megvan a parancssorod akkor DOS-os módszerrel, tehát :
copy C:\windows\system32\usbaudio.sys C:\Mentes\*.*
és
copy C:\WINXP\USBAUDIO.SYS C:\windows\system32\usbaudio.sys
Tudsz fájlokat másolni (a windows mappát DVD-ről való bootoláskor nem biztos, hogy a C:\ meghajtón találod meg)
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!