1/4 anonim válasza:
Szubjektív ugyan, de én nem adnék egy házért ennyit, elvből.
Ugyanazt tudja mint egy fele ennyiért vesztegetett másik ház.
2/4 Gábor_79 válasza:
Az pozitív, hogy irdatlan nagy, de manapság elkelne egy USB3-as csatoló. Az ára kicsit borsos, szóval ha nem használod ki az adottságait, akkor nem éri meg. Ha nem raksz bele E-ATX-es alaplapot akkor felesleges. Más előnyét nem látom azon kívül, hogy igen sok ventit rakhatsz bele. (max. 10-et) De erre sok egyéb ház képes; 6-8 fogadására.
3/4 Gábor_79 válasza:
Amúgy nem hülyeség, ha megengedheted. Én személy szerint útáltam a méretbeli akadályokat a házzal kapcsolatban és megoldottam egy 22k-el. A ház előnye, hogy több konfigot is kibír. Az USB3 azért kellene.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm segítséged, igaz az usb3-at éni hiányolom ekkora összegnél, de olcsón beszerezhető hozzá egy beépíthető usb3as.
2013. okt. 22. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!