Ebbe az alaplapba passzolnának ezek a komponensek?
alaplap:ASRock 970 PRO3 R2.0/ AMD970+SB950/ AM3+/ DDR3 2100 (OC)/ ATX
táp:CHIEFTEC GPA-500S8 500W, 12cm fan, akt.PFC, 80PLUS
HDD:Western Digital Blue 250GB 16MB cache (WD2500AAKX)
Ram:INGMAX RAM DDR3 8GB 240pin PC10666 1333MHz (chip Kingmax) 8x512MB
grafikus:Sapphire Radeon HD7730, 1G, GDDR5
proci:AMD FX-6300 VISHERA, 3.5GHz, 14MB, socket AM3+, 95W, azt szeretnem kérdezni h mukodne ez igy egybe?
Arànyossàg mond neked valamit?FX6300 mellé HD7870nél gyengébb kàrtya nem illik.És mi az, hogy a r7 250 sokkal erősebb a 7730nàl?Ugyanaz a két kàrtya majdnem...
Inkàbb így venném:XDL Basic X-01 Fekete-Piros
menny: 1 db +
egységár: 4.280 Ft
termék eltávolításaMSI B75MA-E31
egységár: 13.399 Ft
termék eltávolításaINTEL Pentium G2030 3.00GHz 1155 BOX
egységár: 14.402 Ft
termék eltávolításaTOSHIBA 500GB 7200rpm 32MB SATA3 DT01ACA050
egységár: 12.217 Ft
termék eltávolításaVERITECH 4GB DDR3 1333Mhz VG OEM
egységár: 9.601 Ft
termék eltávolításaFSP Hexa 400W
egységár: 10.109 Ft
termék eltávolításaMSI N650TI-1GD5/OC BE GTX650Ti 1GB GDDR5 BOOST PCIE + 16500Ft értékű kupon
egységár: 33.851 Ft
Kosárban: 7 tétel
Összesen: 97.859
Ipon.hu
Sokkal arànyosabb,sokkal erősebb VGA van benne.
Először is én próbáltam szem előtt tartani a kérdező választását, azért nem változtattam az alaplapon és a procin. Ő egy gyenge belepőszintű vga-t írt én egy közepes belépőt, igaz nem sokkal erősebb DE VIDEOKÁRTYÁT A KÉSÖBBIEKBEN IS CSERÉLHET!!! Addig az erős procit több mindenben tudja kamatoztatni gondolom nem véletlenül irta azt..
Te beszélsz arányosságról mikor a 2013 végén belinkelsz egy pentium procit?? :D:D:D:D:D barátom ha azt veszi a gtx 650 mellé akkor olyan CPU limete lesz a VGA 40 % nál, hogy leesik a székről és csodálkozik h miért nem futnak rengesen a játékok rajta
NEKEM EGY amd phenom 2 965 4.2 GHz feltuningolva van a 7870 mellé és még ez sem hajtja ki rendesen :D ne viccelj már :D és beteszel neki egy veritech noname ramot amiről még éltebe nem hallott és sztem más se,
DE nem vitatkozom a kérdező eldönti majd h mi kell neki. AMit én írtam le normálisan van összerakva minőségi alkatrászekből igaz gyenge vgaval de ő méggyengébbet irt.. de ha nem elég neki akkor 1 év múlva kicseréli egy erősebbre és kész.. De ha a tiédet veszi akkor 1 év múlva a felét cserélheti ki...
"DE VIDEOKÁRTYÁT A KÉSÖBBIEKBEN IS CSERÉLHET!!!"
Miért,a G2030-t nem cserélheti i5-re?
"Addig az erős procit több mindenben tudja kamatoztatni gondolom nem véletlenül irta azt.. "
Játékra szánt gép,például mi másban?
"Te beszélsz arányosságról mikor a 2013 végén belinkelsz egy pentium procit?? :D:D:D:D:D "
Mi a baj vele?
Egy Ivy Pentium mióta elavult?
Akkor aki 2 hónapja megjelent Haswell Pentium-ot vett,az dobja ki?
"és beteszel neki egy veritech noname ramot amiről még éltebe nem hallott és sztem más se, "
Az a ti bajotok hogy nem hallottatok róla,attól még teljesen korrekt modulok.
Nem kell leragadni 2005ös pentiknél okoska.Egy g2030 rgy HD7850et is kihajt fullHDban...
Ramból meg mindegy milyet veszel (kivéve samsung, mert az fos) mrt a dràgàbbnàl csak a nevet fizeted meg.
Az meg hogy a toshiba fos, csak annyit, hogy a régi gépemben egy 7-8 éves toshiba van és nem kerreg,és a kondija is 90%.
Az MSI meg elég jó lapokat gyàrt àr/érték arànyban.
De te jobban tudod okoska :D
"Miért,a G2030-t nem cserélheti i5-re?"
Kitudja de akkor mellé ramokat se árt utána.
"Játékra szánt gép,például mi másban?"
Video vágás, zenevágás, tömörités, csomagolás, másolás sorolhatnám, mindennapi dolog amit 6 mag kicsit jobban visz mint 2 :) hiába ivy. 3 mega cashe, semmi erő.
Az a ti bajotok hogy nem hallottatok róla,attól még teljesen korrekt modulok.
veritech, nem igaz h csak a nevet, minőségibb alkatrészekből van, jobban bírja a terhelést, túl terhelést.
Az meg hogy a toshiba fos, csak annyit, hogy a régi gépemben egy 7-8 éves toshiba van és nem kerreg,és a kondija is 90%.
Örülök ha kifogtál egy jó Toshibat. Szerencséd volt
Nekem samsungom van 6 éves 99% :/ Pedig az se számit jónak a merevlemezek között.
"Az MSI meg elég jó lapokat gyàrt àr/érték arànyban."
Ez tény, az MSI az egyik legjobb. De itt nem a gyártoról hanem a felszereltségről beszélek :DDD 13 ezres alaplapba 55ezres i5-ös proci.. szép :DDD mondhatom
Szóval akkor ha procit cserél, cserélhet alaplapot és mellé ramokat, mert egy jobb alaplap nem fogja tolerálni a veritech ramjaidat.
DE nem akarok vitatakozni..
Egy vga csere kevésbé macerás mert bepattintja és ki ennyi. Ráadásul ha hardcore gamer akarna lenni akkor nem egy 7730-t linkelt volna be erre nem gondoltál??? Lehet h nem kell neki full hd és ultra csak sima hd és medium.. Söt 7730 csak az lehetne. Én az ő igényeit tartottam szem elött te meg belinkelted azt a configot amit magadnak ennyiből összeraknál ennyi.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!