Mi lehet a baja a gépnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A problémám az hogy, ma délután egyszer csak behalt az egerem, és idegességembe rácsaptam 1 kisebbet a gépház hátuljára ahol a táp van. A gép azonnal kikapcsolt, az alaplapon a zöld kis led világít, de nem kapcsol be a gép. A tápot szétkaptam, kitakarítottam, semmilyen hibát/sérülést nem láttam rajta. Akinek van ötlete légyszi írjon.2013. okt. 19. 16:52
1/1 anonim válasza:
Szépen hazavágtad, lehet hogy csak elmozdult egy vezeték, ellenőrizd őket, ez a jobbik eset, a rosszabbikban lehet hogy szétment benne valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!