Hol lehet megnézni hogy egy alaplapot, memóriát, vagy videó kártyát mikor adtak ki?
Figyelt kérdés
Vagy, tápegység, processzor, merevlemez, stb?2013. okt. 19. 13:33
1/8 P.O.C. válasza:
A gyártók oldalairól, vagy hardverrel foglakozó sajtó oldalakról (pl. olvasgasd a prohardver.hu cikkeit).
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Abban még tudnál segíteni, hogy az FX 8350 vagy Intel Core i7 3770-et vegyek? És Radeon 7970 vagy R280X?
2013. okt. 19. 13:38
4/8 A kérdező kommentje:
2013. okt. 19. 13:46
5/8 BM-Striker válasza:
Viszont
1. sokkal drágább
2. csak ott gyorsabb azonos órajelen,ahol az alkalmazás 4-nél több szálon dolgozik
Az i7 jobb de a felhasználók nagy része nem képes kihasználni.
6/8 BM-Striker válasza:
És cpuboss szart sem ér a szintetikus tesztjeivel.
7/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor én most nem értem, mert szinte ugyan azon az áron vannak. Melyiket lenne akkor érdemesebb meg venni? Nekem az a lényeg hogy időt álló legyen! Mert nem akarok megint sok pénzt költeni hamar számítógépre. A gépet játékra illetve videókészítésre is használnám. Maximum 240.000 Ft-ot költenék rá. A házban vagyok csak biztos, hogy az egy Corsair Obsidian Series 750D lenne, illetve a memória, merevlemez, tápegység. Az alaplap és a processzor illetve a videókártyában már nem annyira. Eddig úgy voltam vele hogy 7970 és egy i7 3770 jó lenne, az alaplap pedig egy asrock fatal1ty z77.
2013. okt. 19. 14:17
8/8 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy számla nélkül kérném őket. Akkor olcsóbban ki jövök mint 240
2013. okt. 19. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!