Ha van a gépen és a monitoron is HDMI csatlakozás. Megéri a HDMI kábel, vagy jó a sima VGA kábel is? Szembetűnő a különbség?
egyértelmű hdmi.,szebb élesebb a kép.
:)
z.
Csak ezt a kábelt kaptam, Asus H87 pro alaplapom van, és most akkor nem is a VGA-t kötöttem össze vele, hanem csak az integrált VGA-t?
A VGA-m pedig gtx 770. Szóval az alaplap csatlakozói alatt található a GTX csatlakozója? Mert ott látok HDMI csatlakozót. De a kábelt amit belinkeltem, csak az alaplapon van...
Nem nagyon értek hozzá. Köszönöm a segítséget.
Az alaplapon található monitor csatik az integrált vga-t használják,igen.Az önálló videokártyád hdmi vagy dvi csatlakozóját használd az a digitáls ugyanis,amit linkeltél az meg analóg.
Kábel ezekhez nem jár.Monitorhoz szoktak adni ilyet,vagy ahhoz se.
A kettő közül melyiket vegyem inkább?
A linkelt kábelt akkor nem is kell használnom..
De akkor miért nem adnak olyat amit használni is tudok?!
Nem szokás adni,ennyi,monitorhoz van mikor adnak dvi,hdmi kábelt.Hdmi hangot is átvisz ha monitoron van hangszóró akkor van értelme.Egyébként attól függ milyen csatlakozó van a kártyán meg a monitoron.Ugyanazt a képi jelet viszik át úgyhogy mindegy dvi vagy hdmi.De dvi között is van többféle neked dvi-d kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!