Mihawk kérdése:
Új gép hiba. Bővebben lent. Tudna segíteni valaki?
Figyelt kérdés
Gépet újítottam. Vettem egy alaplapot Asus m5a99fx PRO R2 hozzá egy új processzort AMD FX8320-at és egy videókártyát Sapphire hd 7870-et. A problémám az elnne ,hogy összeszerelés után elindul a gép bejön az alaplap neve stb. Feljön hogy le akarja futtatni a POST tesztet. Elindul a teszt és fekete kép nem történik semmi. Mindent megpróbáltam de semmi. Visszavittem az alaplapot hogy nézzék meg hogy mi van vele de elvileg nincs semmi baja. A videókártya hibátlanul működik a régi gépben. A RAMok úgyszintén. Most vagy a proci a rossz vagy az alaplap. Az az ötletem támadt ,hogy a régi processzoromat beleteszem az új alaplapba. A régi procim AMD Phenom II X2 550 AM3 proci de a lapom az AM3+. Elvileg az AM3 proci bele megy az AM3+ lapba de ez mennyire biztonságos? Nem történhet vele semmi probéma?2013. okt. 18. 17:59
1/7 anonim válasza:
Táp mekkora? 500W sztem kell ide...
2/7 A kérdező kommentje:
600W corsaig Gs600
2013. okt. 18. 22:24
3/7 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz beviszed a vasat egy PC-boltba, és összerakatod velük. Ha ne túl nagy probléma, akkor biztos megoldják.
4/7 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy ez nem az első PC amit összeszerelek. Eléggé sokat összeraktam már de ilyen hiba először fordul elő. A tegnapi nap leteszteltem újra az alaplapot. Beletettem az FX 8320as procit nemjó. Beletettem a Phenom II X2 procit ami biztos ,hogy jó de ugyan az a hiba. A 2. tesztnél az alaplap kivételével az összes hardver biztosan működőképes. A processzor, a vidikártya, a ramok, a táp,az SSD, a vinyók mind használva vannak és működik tökéletesen.
2013. okt. 21. 06:39
5/7 anonim válasza:
Csak egy ötlet. Lehet már próbáltad.
Ha jól tudom az alaplapodon van egy MEM OK gomb.
Ha minden igaz ezt aGép kikapcsolt, DE áram alatt levő állapotában kell használni mégpedig úgy hogy. Először egyenként, majd pedig több memóriát egyszerre használva megkell nyomni a kapcsolót. Ha miden igaz akkor egy zöld LED kell hogy jelezze a kompatibilitást.
6/7 anonim válasza:
Ja és majdnem elfelejtettem.
Az én alaplapom is hasonló, és abban például nem mindegy hogy melyik Pci-Express slotba teszem a videókártyát.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A mem ok gombot már próbáltam és azokkal minden rendben van. A videókártya is jó helyen van. Nálam a Boot device led világít pirosan. Tehát a hiba arrafelé keresendő.
2013. okt. 22. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!