Konfig fejlesztés, mit vegyek újat a gépembe?
táp Gaba BS-8000 450W-os
vidikártya nvidia 8600GT agyonoverclockolva, plussz memó hűtőbordákkal
vinyók: 2db 80GB-os satás, és 1 db 400GB-os satás
RAM 2x8GB hyperX blu (szerót szoktam hostolni, azé kellet ennyi :D)
proci intel pentium g630, 2,7GHz 2 mag, 3mb cache, 65W, LGA 1155
alaplap MSI H61M P20/G3
egy kisebb gamer gép szerűséget szeretnék kihozni a gépemből, túl sok mindent nem tudok, és nem is akarok kicserélni egyszerre, ezért érdekelne a véleményetek, hogy szépen sorban miket kéne lecserélni, hogy anyagilag ne legyen túlzottan megterhelő, de azért észlelhető legyen a változás. a válaszokat előre is köszi!
Az egész gép eladásával és új (vagy használt) gép vételével járnál a legjobban.
3 hdd-nek nem sok értelme van, az eladásukból vehetnél 1db nagyot, ami jóval gyorsabb is lenne.
16gb hatalmas overkill, akármilyen szerókat nyomatsz. :) Azon is tudnál spórolni.
Jó tápot vegyél, erre nem kötnék erősebb vga-t.
AMD platformban érdemes körbenézni.
Felejtős az sli.
FM2(+) platform a legjobb neked, szerintem. Ebbe jönnek még újabb procik, de én nem hiszek a hosszútávon fejleszthető gép legendájában. :D Ki van ez találva. Persze voltak üdítő kivételek, de hosszútávon nem fogod tudni fejlesztgetni.
Akkor kell csereberélni a dolgokat, amikor még kap az ember valamit az adott hardverért. Így elkerülhető, hogy hirtelen sokat kelljen költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!