Melyiket érdemes venni? Geforce GT 630 2 GB vagy AMD Radeon HD 7770 1 GB?
Kedves kérdező: szemtanúja voltál egy fanboy-szájkaraténak. Kérdezz meg egy IGAZI szakembert, nem ezt a szedett-vedett bandát (ha úgy tetszik, magamat is beleértem).
Egy régi felhasználónevemmel lehetetlen, vagy kitalált kérdéseket tettem fel különböző kategóriákban, és ugyan azok a parasztok (tisztelet a kivételnek) válaszoltak mindenütt. Tévedésbe van, aki azt hiszi, szakembertől kapja a válaszokat. Inkább unatkozó emberkéktől.
Elektronikus kategóriában meg mindenki a sajátját isteníti, amire alapozni nem lehet.
A kérdésedre pedig: nekem 1GB-os GTX 650 van, és mindent visz legalább high-on. Ettől még lehet jobb az ATI, de nekem ez kellett. Egy normális szakember megmondja neked a frankót.
Ja persze majd egy szaros DDR3-as GT630-t egy lapon akarsz említeni egy GDDR5 HD7870 XT-vel mi?
Komolyan valaki ekkora retardált barom legyen....
Tessék,nem fogok neked 3D markot futtatni,van egyéb dolgom is.
Bár nem értem mit kell bizonygatnom itt :D
Ha normálisan megnéznéd a 7660D alatt(mivel még csak nem is az van kijelölve) ott a HD7870, ahogy GPU-Z se viccből lett megnyitva. Magyarán az A10 APU mellé vette a kártyát, hogy értsd is.
Ezen felül nyilván nagyon unatkozó troll gyerek lehetsz, mert ennyire barmot még nem láttam neten se aki alapvető dolgokat ne bírt volna felfogni, de játszunk a te szabályaid szerint. Tesztek kilőve, de ha ennyire biztosan tudod akkor nyilván neked az adott két kártya is volt már a gépedben és egy objektív összehasonlítást mérésekkel le tudsz tenni az asztalra alátámasztva "érvelésed".
ui: Mielőtt még valami ősrégi RV chippes kártyám lesz, HD6850-em van.
Hát, szerintünk meg nem, de a te pénzed. :)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!