Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A mai nap elment az áram a...

Crabtree kérdése:

A mai nap elment az áram a házban miközben gépeztem Táp? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
a tápom egy cooler master elite 600W a mai nap pukkant egy nagyot (be is szartam :D) kikapcsolt a gépem és olyan elektronikai szagot éreztem (gondolom a tápból jött) ahogy vissza jött az áram 4 óra múlva a gépem már nem kapcsolt be semmilyen életjelet nem adott.. Azt már tudom hogy a tápom kuka de a processzornak a ramnak alaplapnak,videókártyának történhetett baja ?? és ezt hogy,hol tudnám megnézni ?

#coolermasterelite600W
2013. okt. 17. 18:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez az átka a rossz minőségű tápnak. Itt most nem a Cooler Masterrel van baj, hanem az adott szériával.

Ha másik táppal sem megy a gép, akkor 100% hogy megpusztult a többi hardver is a gépedben.

De azért nem árt majd letesztelni őket egyenként, hátha lesz még olyan, ami menthető.

2013. okt. 17. 18:47
 2/6 A kérdező kommentje:
és ha nincs más táp ?
2013. okt. 17. 18:49
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor hogyan teszteljem ?
2013. okt. 17. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:

vidd el egy PC-shez

csak van valami kis sarok pc bolt arra felé

vagy kérj egyet valakitől...

2013. okt. 17. 18:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Másik táppal.Ha beindul akkor ok, ha nem akkor még egy ember aki megszívta a fos tápokkal.
2013. okt. 17. 18:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Debrecenben tud valaki ajánlani egy szakértő boltot ?
2013. okt. 17. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!