Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Némely tápegységen észrevettem...

Némely tápegységen észrevettem, hogy nem egy kábelbemenet van (3 ágú), hanem egy másik, ami a párja. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Pl.:

[link]

2013. okt. 16. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Ezek nagyon régi tápok, amikor még a monitoroknak nem volt külön tápja, hanem a gép tápja látta el árammal a monitort is, nekem még volt ilyenhez szerencsém:)
2013. okt. 16. 22:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :-)
2013. okt. 16. 22:23
 3/6 JuhászDork ***** válasza:

nem. rosszul mondod.

abba ilyet lehet beledugni:

[link]

azon a csatlakozóz ugyan úgy 230V 16A folyik át.

ennek annyi előnye van hogy egyel kevesebb konnektort kell használni,ha pl a monitort dugjuk rá a fentebb említett kábel segítségével.

2013. okt. 16. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy monitornak van ott, de ilyen egy komoly minőségi tápegységen nincs.
2013. okt. 16. 23:00
 5/6 JuhászDork ***** válasza:
igazság szerint pl. egy másik gépet is rá lehetne dugni, mert az a másik dugasz elosztóként funkcionál. semmi köze nincs ahoz hogy te milyen eszközt dugsz rá. pl rá dughatsz tápkábeles nyomtatót,szkennert stb.. de egy kis átalakítással betonkeverőt vagy akár mikrót is.
2013. okt. 16. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2013. okt. 17. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!