Mi lehet a baj a nyomtatóval?
Ha a HP nyomtató kezelője ezt írja ki, akkor ezt is jelenti. A tintapatron sérült vagy hibás.
A patron elektronikája ment gallyra. A nyomtatónak semmi baja, a patron ment tönkre. Előfordul sajna.
Legalább is elég valószínű, hogy ez a baj.
Tényleg a legjobb az eredeti patron. Az összes többi úgyis valami újratöltött eredeti. :)
A te régi patronod elektronikailag meghibásodott, írtam már, ez előfordul, nekem is van egy pár ilyen.
Nem muszáj mással csináltatnod, te is megtöltheted, nem egy nagy ügy. Kb. 3500 Ft-ért kapsz 3x30 ml-es színes szettet, vagy 100ml fekete tintát, kifejezetten HP patronokhoz. Normális helyen, ahol töltik (mellesleg én 1000 Ft-ról tudok) árulnak tintákat is, sőt, el is magyarázzák, hogyan kell töteni.
A nyomtatók jelzik az alacsony tintaszinte(ke)t. Ekkor érdemes újratölteni, nem mikor már csíkoz vagy üres/színhibás lapokat nyomtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!