Razer Tiamat 2.2 térhangzás kikapcsolása hogy lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy Razer Tiamet 2.2-esem, ami nagyon jó headset és szeretem is, térbeli hangzást ad még egyes játékoknak is pl. Minecraft (vagyis ha balról szól valami akkor azt balról hallom...). Na most ez jó is meg nem is. Jó, mert tudok tájékozódni nagyon egyszerűen, de nem jó, mert a szemből és hátulról érkező hangok halkak nagyon vagy egyáltalán nem lehet hallani. Na most az én problémám a Far Cry 3-al van még hozzá, hogy kb soha nincs hang csak ugyan, úgy ha balra nézek, jobbra nézek kicsit, mert akkor onnan már tudom hallani. Na most ezt valaki nem tudja hogyan oldhatnám meg hogy kikapcsoljam a térbeli hangzás szóval ugyan, úgy stereo-s headset legyen mint egy szokványos 5 ezres vacak.
2013. okt. 15. 20:30
1/5 anonim válasza:
A Razer Tiamat 2.2, az mint a neve is mutatja egy 2.2es fejhallgató, ami annyit jelent, hogy 2 hagyományos sztereo hangszóró+2 mély hangokért felelős hangszóró, ez utóbbiak a 2 hagyományos csatorna mélyhangjait hivatottak felerősíteni, tehát a fejhallgató sztereoban működik.
Az hogy a Far Cry 3-ban csak az oldalról érkező hangokat hallod annak tudható be, hogy a géped hangkártyája 5.1-re van állítva és valószínűleg a játék ezt veszi figyelembe az elindításakor.
Érdemes telepítened a Razer Surround nevű szoftverét, mert ennek köszönhetően a Razer Tiamat 2.2 is felruházható virtuális 7.1 térhangzással.
Innentől fogva hallani fogod 5.1/7.1 hangzással rendelkező játékok/filmek hátulról, szemből érkező hangjait is.
2013. okt. 15. 23:45
2/5 alfamate89 válasza:
Előttem szóló jól leírta, szerintem a probléma Nálad, hogy 5.1/7.1 be vagy kapcsolva és a füles az oldalsó kimenetre van kötve. Szerintem akkor jársz a legjobban, ha átállítod a hangkártyát sztereóra. Ezek a virtuális térhangzások saját tapasztalat (razer megalodon) nem sokat érnek.
2013. okt. 16. 15:57
3/5 A kérdező kommentje:
Igen kipróbáltam ezeket és bejött köszönöm szépen most már jó normális a hang! :)
2013. okt. 17. 15:52
4/5 anonim válasza:
Végül melyik megoldást használod?
A Razer Surround szoftverét vagy a hagyományos sztereo beállítást?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!