Ez milyen csatlakozó?
2013. okt. 15. 14:57
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. okt. 15. 15:36
4/9 claidheamohmor válasza:
De komoly, hogy ezt meg kell kérdezni... úgy értem, nem a kérdezőt akarom fikázni, azt mondom, hogy mekkorát fejlődött a világ :D, a mai userek már nem nagyon találkoznak floppy meghajtóval, meg a régi cuccokkal, és nem tudják hova tenni, ha találkoznak ilyesmivel :)
5/9 BM-Striker válasza:
Igazából azt nem értem, mit keres még mindig az ATX szabványban. A legtöbb alaplapon még EIDE vezérlő sincsen, nemhogy floppy csatlakozó.
Én azóta nem használok floppy-t, hogy P4-es gépemben tönkrement a floppy meghajtó és sosem hiányzott azóta sem.
6/9 A kérdező kommentje:
Én se használom, csak ott fityeg ki a tápomból... Tök fölöslegesen. Inkább jönne ki belőle egy 6-os pin....
2013. okt. 16. 15:05
7/9 anonim válasza:
Néha jól jön. Pl bios flashelés. Nem minden gépet lehet most még usb-ről flashelni, igazából szerintem nem is érdemes.
8/9 anonim válasza:
persze bootolhatsz ugyanúgy pendrive-ról, így a floppy feleslegessé válhat ha az alaplap tudja az usb bootot. Nekem mindenesetre benne van, én még c64-en tanultam :)
9/9 BM-Striker válasza:
Bios-nál is inkább dvd-rw-t használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!