Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha levágom a wifi körsugárzó...

Ha levágom a wifi körsugárzó antennáról a műanyag burkolatot és például egy 1 méteres drótot vagy egy rádiós manó antennáját ráforrasztom az antennában lévő drótra akkor azzal erősíthetem, növelhetem a hatótávját?

Figyelt kérdés

2013. okt. 15. 12:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem. az antenna hossza es a frekvencia, amire hasznalod, eros osszefuggesben vannak. a freki adott, ilyen takolassal csak rontani tudsz a helyzeten.
2013. okt. 15. 12:15
 2/11 A kérdező kommentje:
és mivel vagy hogyan tudnám megoldani házilag hogy erősítsek rajta?
2013. okt. 15. 12:56
 3/11 BM-Striker ***** válasza:

Veszel egy wifi reapeter-t.

Milyen routered van?

2013. okt. 15. 13:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Jelenleg TP-LINK TL-WR340GD de tervezem a cserélését, egy nagyobb szintén tplink de már 300 megabites két antennás routerre... az antennákra csináltam ilyen Windsurfer erősítőt.. de azért gondolkoztam azon hogy rálehet e tenni pl rádió antennát vagy dróttal erősíteni mert ezt a Windsurfert irányítani kell és ha picit elmozdulok oldal vagy fel-le irányba akkor elmegy a jel...
2013. okt. 15. 13:18
 5/11 anonim ***** válasza:

Sztem első lépésben vedd meg a min. 2 antennás új routert, és ha még mindig nem elég, akkor pedig egy wifi repeatert is hozzá.

[link]

2013. okt. 15. 13:23
 6/11 A kérdező kommentje:

nem a net miatt kellene az erősítés hozzá... hanem pl hogy több házzal odébb lévő eszközre is tudjak csatlakozni... haverokkal egy hálózatra meg minden... itt az utcában elérek egy személyt akit kel de már a hátunk mögött lévő velünk párhuzamos utcára már nem ér el... azon is gondolkoztam hogy parabolatányér elé teszek egy wifi adaptert de macérás leszerelni a falról ( igaz hogy már nem használjuk meg ha be is hozom és ha nem használom nem tudnám bent tárolni... )

és egyébként erre a parabolatányérra mit mondasz? menne vele?

2013. okt. 15. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Vegyél egy normális kültéri antennát (lehetőleg 20-30dB-eset), és ne kókányolj!

[link]

2013. okt. 15. 14:17
 8/11 pinkpancser ***** válasza:
A parabola működhet, de szerintem elég lenne oda egy rendesebb yagi is.
2013. okt. 15. 17:46
 9/11 A kérdező kommentje:
yagi? az mi? :S
2013. okt. 16. 10:15
 10/11 anonim ***** válasza:
ohhhh ha nem tudod mi a yagi, szerintem hagyjuk ezt az antennas dolgot ugy kompletten....
2013. okt. 17. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!