Ha levágom a wifi körsugárzó antennáról a műanyag burkolatot és például egy 1 méteres drótot vagy egy rádiós manó antennáját ráforrasztom az antennában lévő drótra akkor azzal erősíthetem, növelhetem a hatótávját?
Veszel egy wifi reapeter-t.
Milyen routered van?
Sztem első lépésben vedd meg a min. 2 antennás új routert, és ha még mindig nem elég, akkor pedig egy wifi repeatert is hozzá.
nem a net miatt kellene az erősítés hozzá... hanem pl hogy több házzal odébb lévő eszközre is tudjak csatlakozni... haverokkal egy hálózatra meg minden... itt az utcában elérek egy személyt akit kel de már a hátunk mögött lévő velünk párhuzamos utcára már nem ér el... azon is gondolkoztam hogy parabolatányér elé teszek egy wifi adaptert de macérás leszerelni a falról ( igaz hogy már nem használjuk meg ha be is hozom és ha nem használom nem tudnám bent tárolni... )
és egyébként erre a parabolatányérra mit mondasz? menne vele?
Vegyél egy normális kültéri antennát (lehetőleg 20-30dB-eset), és ne kókányolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!