Mit lehet tenni ilyenkor a winchesterrel?
Figyelt kérdés
van itthon legalább 5 winchesterem és mindegyiknek ugyan az a baja nem pörög fel semmmit nem csinál vagy csak kattog lehet ezzel valamit csinálni esetleg ?2013. okt. 15. 11:36
1/8 anonim válasza:
Motort lehet benne cserélni, csak rohadtul nem éri meg.
2/8 anonim válasza:
igen, szetszedni, es a maradek adatokat egy csavarhuzoval tonkretenni, hogy ne keruljon illetektelen kezbe...
amugy ha tobb ilyen diszked is van, en a helyedben elkezdenek gyanakodni a tapegysegemre...
3/8 A kérdező kommentje:
Mas gepbe is probaltam sot mas tappal is nem tortent semmi
2013. okt. 15. 13:15
4/8 anonim válasza:
en arra gondoltam, hogy nem veletlenul nem porognek fel, hanem mert a sz*r tapod megsutotte oket...
5/8 A kérdező kommentje:
hát egyiknél tapasztaltam hogy szikrázott aztán füst az egyértelmű de hogy a többi megsült volna egy fél éves gépbe arra azért nem gondolnák és abba nem sz@r a táp mivel egys 600k gépről beszélünk...
2013. okt. 15. 14:20
6/8 anonim válasza:
fel ev alatt 5 diszk sult meg ugyanabban a gepben, es nem gyanakszol a tapra...? mindegy mennyibe kerult, attol meg lehet benne valami ocska tap, csak neked adtak dragan...
7/8 A kérdező kommentje:
Ebbe a gepbe 1 vinyo halt meg a tobbi egy regi gepbe az uj gepbe alapbol nem lehet olcso vacak mett ug lett ossze rakatva egy pc boltba es en valasztgattam ki a dolgokat
2013. okt. 15. 23:00
8/8 anonim válasza:
Én akkor is bemérném az ágak stabilitását az összes tápban, rém egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!