Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért akad a nfs carbon ha...

Miért akad a nfs carbon ha bedugom a kormányt? Kormány nélkül tökéletesen megy ha meg rákötöm a kormányt akkor játszhatatlanul akad nem kicsit

Figyelt kérdés

2013. okt. 14. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
vegul is sok mindent leirtal, a lenyeget kiveve: milyen oprendszer, frissek-e a driverek, milyen kormany, fel van-e rendesen telepitve a driver, nem veletlenul valami usb 1.0-s aljzatba dugtad-e, stb. stb. stb.
2013. okt. 14. 22:02
 2/3 A kérdező kommentje:
win7 64bit, genius speed wheel 5 kormány, feltelepitettem a kormányt meg a rendszer is frissitve van mindig és az usb port sem 1.0 tehát nem értem mi lehet a gond :/ köszönöm a segitséget :)
2013. okt. 15. 10:49
 3/3 anonim válasza:
nekem is genius speed wheel-em van, és nekem meg az f1-13 valamint a fifa 14 sem indul ha be van dugva :) fogalmam sincs miért.
2014. aug. 24. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!