Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minimális és maximális gépigén...

Minimális és maximális gépigény mit is jelent pontosan?

Figyelt kérdés
Szóval ha van egy adott játék, és ott van minimális gépigénynél XY dolog, akkor az azt jelenti elviszi az a gép minimális beállításokra beállítva? És az ajánlott gépigény az jelenti akár full grafikán is elviszi? Én eddig úgy értelmeztem a minimális gépigényt, hogy lehetnek laggok a játékban, és a maximálisat, hogy teljesen lagg nélkül futtatja az adott játékot. Most valaki elmagyarázná pontosan mit jelent az egész, mert én nagyok nem értem most, összezavarodtam.
2013. okt. 13. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:

a gépigény - kezdjük ott - amúgy is csak egy körülbelüli adat, egy processzornak/vga-nak (ha mondjuk ezt vesszük a 2 fő paraméternek, de ez még amúgy sem elég) sok paramétere lehet(van), úgyhogy maximum irányadó ez a dolog

én sok játékot a minimum gépigénye alól viszek (mármint nem én hanem a gépem:D ), ahogy a grafika levétele, akár játékban, akár - ha lehetséges - konfigból csodákat művel az FPS-sel (a látvánnyal pedig ótvar dolgokat), ugyanúgy egy fullos gép/hardver akárcsak egy gyenge paraméterrel lehet bottleneck

2013. okt. 13. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Minimum gépigény azt jelenti, amin tudják garantálni, hogy legkisebb felbontásban és grafikai beállítások mellett elindul.

Ajánlott az amint élvezhetően fut.

Max az a csillagos ég.

2013. okt. 13. 23:26
 3/5 A kérdező kommentje:

És ha közöttük van a gép tulajdonságai?

Becsúszhatnak akkor laggok?

2013. okt. 14. 00:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Lagg nem csúszhat be, max szaggatás.

De figyelj ide.

Megeshet az is, hogy 10* erősebb a géped, mert egy régi játékkal játszol, mégis szaggat.

Felesleges ezen gondolkodni, próbáld ki...

2013. okt. 14. 14:37
 5/5 anonim válasza:
Én úgy értelmezem ezeket,hogy minimális gépigény meglétekor épp hogy elfut rajta,ha az ajánlott megvan akkor low és maximum beállítások között tudsz játszani(legtöbbször közepesen),és ha az ajánlottnál jobb géped van,nem jelenti azt hogy több fps-ed is lesz.ergo nekem faxa gépem van,mégis a cod4-ben maxon csak 91 és 130között ingadozik,lowon 250sem fix(4magos proci,4gb ram,gtx650 2gb vidikari)(Battlefield ultrán 25fps)..:) remélem segítettem
2014. jan. 15. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!