GTX Titan SLI? WTF?! Van olyan akinek ilyen van?
Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 21:02
1/9 BM-Striker válasza:
Lehetséges.
GPU számításokhoz hasznos, és extrém félbontásában még szükség is lehet rájuk.
2/9 A kérdező kommentje:
De ugye, ilyen nincs magán embereknek,csak cégeknek?
2013. okt. 13. 21:09
3/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne magánembernek? Cégek többnyire nem ezen a termékvonalon nézelődnek.
4/9 anonim válasza:
5/9 BM-Striker válasza:
Céhez inkább GK110 alapú Tesla-t vagy Quadro-t használnak, de előfordulhat, hogy költségsímálés érdekében Geforce-ot vesznek.
A Titan egy drága videokártya, de egy nyugati felső középosztálybeli személy meg tud engedni magának egy két ilyet, ha a zsebébe nyúl egy kicsit.(Már ha kap még, mivel eléggé elkapkodták az amúgy is limitált szériát)
6/9 anonim válasza:
Én olyat láttam, hogy egy gépbe 4 Titan volt berakva. Hogy magánszemély vagy sem, azt nem tudom, ahogy azt sem, hogy mi értelme az egésznek....
7/9 bamboochatheone válasza:
Tessék: http://www.youtube.com/watch?v=RDDinmd0Xns
4 darab TITAN.
8/9 bamboochatheone válasza:
Nekem a csávó aki csinálja eléggé magánszemélynek tűnik. Bár a proci sem egy AMD 83** széria.:D Többe került neki a proci mint nekem az egész gép fog egy hónap múlva.:D
9/9 BM-Striker válasza:
Ezeket a gépeket egy cég rakja össze én azoknak adja el, akiknek van rá pénzük...
Mindenesetre, ezzel géppel játszani, olyan mint Flak 36-al lőni egy balkáni gerlére....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!