Bekapcsolom a gépet, ventilátorok pörögnek, csippan egyet a gép majd leáll az egész. Mitől lehet?
Minden alkatrészt egyenként kicseréltem (táp, proci, memória, HDD, kábelek, gombelem, CMOS Reset) de nincs változás.
Vettem egy alaplapot, kicseréltem, működött kb. 1 hétig, majd utána ugyanúgy nem lehetett bekapcsolni.
1 napra rá helyrejött ment 2 napig, majd megint előjött a hiba, hiába cserélgettem mindent nem akar elindulni, csak pár másodpercig zúg és ennyi.
Megint az alaplap szállhatott el? A táp vághatta haza, vagy a procival van a baj?
Az egy Codegen 400 W-os táp, a proci egy Pentium 4 1,4 Ghz, alaplap Aopen. Egyik ügyfelem gépéről van szó.
Abba a hibába estél amibe én annó: Minden csavart visszaraktál a helyére és merő figyelmetlenségből nem vetted észre, hogy hozzáér az alaplap a burkolathoz: Rövidre zártad és szép lassan elhalálozott szegény.
VAGY
A tápot vedd ki és munkavédelmi bakancsban (hogy a lábad ne sérüljön) segítsd a túlvilágra az ablakon át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!